Ernæringsterapi

Torill Fure, student i Ernæringsterapi skal ha øvingspraksis her på Plexus Helse. Utdanningen er på deltid over fire år og i regi av Tunsberg Medisinske Skole som er en offentlig godkjent fagskole med avsluttende eksamen. Hovedmålet er å forebygge og motvirke sykdom ved hjelp av ernæring, tilskudd og livsstilsendringer. En ernæringsterapeut jobber ut fra grunnprinsipper som å bedre fordøyelsen, stabilisere blodsukkeret, forbedre livs- og stressmestring samt se verdien av ren og hel mat. Torill sitt spesialfelt er tørre øyne og tørre slimhinner. Dette har Torill hatt både som fordypningsoppgave og nå som hovedoppgave.

En ernæringsterapeut kan for eksempel hjelpe deg med de fleste tilstander innen livsstilssykdommer.  Ernæringsterapi er i tillegg til konvensjonell behandling, og støtter opp under kroppens egne funksjoner. Maten er kroppens drivstoff, og får den feil drivstoff kan det føre til kroniske tilstander og sykdom. Har du fått f.eks. Diabetes2, så kan jeg bistå deg med blant annet kostholdsveiledning og eventuelt ulike tilskudd. Videre kan vi hjelpe med smerter i muskulatur og ledd, fordøyelsesbesvær som forstoppelse og eller løs mage, fibromyalgi, sure oppstøt, reflux-problematikk, nedstemthet, bihulebetennelse, manglende energi og mye, mye mer. Vi kartlegger for å finne årsak til plagene, og lager en personlig plan ut fra disse opplysningene.

Torill har også fagbrev som institusjonskokk, med tilleggsutdannelse innen dietter. Hun har og en bachelor i Handel og Serviceledelse.

For å bestille en time med Torill så ringer du telefon 408 70 398 eller tar kontakt på e-post: torill.fure@outlook.com

Les mer om denne behandlingenSe alle behandlinger

Bestill avtale i dag

70 12 00 25
408 70 398

Våre terapeuter for denne behandlingen

Torill Fure
Student i ernæringsterapi
torill.fure@outlook.com